Reacţia PSD, după ce Klaus Iohannis a criticat din nou guvernarea PSD şi măsurile fiscale: Interesele cui le susţineţi?

„Președintele Aliantei austeritatii, Klaus Iohannis, care nu a făcut nimic timp de 5 ani, atacă PSD pentru că face lucruri bune pentru români și pentru România.
Ca și Opoziția, Iohannis cere abrogarea OUG 114. Știți ce ar înseamna asta, domnule Președinte? Să vă spun:
– Ar însemna să lăsăm din nou prețurile la gaze și la energie să urce până la cer, cum le-a lăsat Guvernul Dvs, guvernul tehnocrat, Dacian Cioloș.

– Ar însemna să tăiem salariul minim din construcții, pe care tocmai l-am mărit ca să ne păstrăm muncitorii în țară.
– Ar însemna să anulăm Fondul de Dezvoltare și Investiții și toate proiectele de investiții depuse deja, inclusiv de sute de primari ai partidului dvs, PNL.
– Ar însemna să reinstaurăm paradisul bancar în România, pe spatele românilor covârșiți de ratele mărite artificial.
Asta propuneți domnule Președinte? În mod clar, acesta nu este în interesul cetățenilor români. Și-atunci vă întreb: interesele cui le susțineți dumneavoastră ?”, a scris Mihai Fifor pe Facebook.
Preşedintele Klaus Iohannis a cerut, miercuri, Guvernului ”să ia măsuri de consolidare rapidă a finanţelor publice şi a colectării veniturilor bugetare” şi a afirmat că, în economie, măsurile greşite sau falsele priorităţi lasă urme adânci pentru mai mulţi ani. Iohannis a vorbit despre sutele de modificări fiscale, făcute ”peste noapte” care au bulversat societatea şi mediul de afaceri. ”Codul fiscal a fost modificat de mai multe ori decât zile ale anului trecut”, a spus Iohannis.

Sursa: RomaniaTV

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *