Dragnea spune că nu ar vota-o în Parlament pe Shhaideh pentru șefia Curții de Conturi, pentru că trebuie să rămână în guvern

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat marți că nu ar vota-o în Parlament pe Sevil Shhaideh pentru șefia Curții de Conturi, pentru că aceasta trebuie să rămână în guvern și consideră, totodată, că ministrul Dezvoltării nici nu ar dori această funcție.

86c60f72-efbf-40f9-b5f1-2689ce951f88

Dragnea a negat că Shhaideh ar fi o propunere din partea PSD pentru Curtea de Conturi, așa cum s-a vehiculat în presă.

"Nu. Din partea partidului nu (n.r — nu e propunere) și eu în Parlament nu aș vota-o, dintr-un motiv foarte simplu: trebuie să rămână în guvern. Și vă spun foarte sigur că Sevil Shhaideh nu are acest gând. De unde a apărut această informație? Și cu ce scop? Până în 2011 se făceau în Parlament negocieri politice, erau niște cutume pe care le-a rupt PDL la vremea aia. (…) Cine vrea să-și depună documentele pentru Curtea de Conturi — sunt 6 posturi acolo — îi invit să le depună la Parlament, parlamentarii îi vor audia în comisii și îi vor vota. Deci, nu vreau să fac negocieri politice, le-am spus-o colegilor mei", a afirmat liderul PSD la România TV.

AGERPRES/(A-autor: Cătălina Matei, editor: Antonia Niță, editor online: Daniela Juncu)

Sursa: agerpres.ro

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *