Bruno Mars a dominat Soul Train Awards 2017

Bruno Mars a dominat ediția din 2017 a Soul Train Awards de duminică, câștigând nu mai puțin de cinci premii, relatează agenția de știri UPI.

43c4cd97-eda3-42cb-81f7-dab143abb8d1

Cântărețul a câștigat cinci premii în cadrul ceremoniei, la categoriile Best R&B/Soul Male Artist, videoclipul anului cu single-ul 24k Magic, care a câștigat și la categoria Best Dance Performance, albumul anului pentru "24k Magic" și cântecul anului cu "That's What I Like".

Solana Imani Rowe, cu numele de scenă SZA, a câștigat două premii, pentru cel mai bun artist nou și Best R&B/Soul Female Artist.

Alți câștigătorii ai serii sunt Cardi B, care a câștigat Rhythm & Bars Award pentru "Bodak Yellow", Toni Braxton care a primit Don Cornelius Legend Award, în timp ce trioul R&B a fost distins cu premiul Lady of Soul.

În cadrul evenimentului, care a fost găzduit de Erykah Badu și s-a desfășurat la Orleans Arena din Las Vegas, i-a adus pe scenă pe Toni Braxton, SWV, Tamar Braxton, 112, Tank, Kirk Franklin, Method Man, Keyshia Cole, Daniel Caesar, DVSN, Le'Andria Johnson, Demetria McKinney, Ledisi, Luke James, Major, Ro James and U-GOD.

AGERPRES/(AS — autor: Florin Ștefan, editor: Mariana Ionescu, editor online: Anda Badea)

Sursa: agerpres.ro

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *