Imagini virale. O pisică încearcă să îndepărteze un bebeluș de lângă balustrada unui balcon

Momente inedite suprinse în Bucaramanga, Columbia. O pisică este surprinsă în timp ce încearcă să îndepărteze un bebeluș de lângă balustrade unui balcon. Imaginile au devenit virale pe rețelele sociale.O pisică din orașul Bucaramanga din Columbia a fost filmată în timp ce încerca să protejeze un bebeluș, îndepărtându-l de lângă balustrade unui balcon.

Copilul nu a fost nicio clipă în pericol având în vedere că balcon era înconjurat de o plasă de siguranță, iar mama sa se afla în apropiere. Imaginile au fost surprinse pe 20 ianuarie.Animalul a acționat imediat și de fiecare data când observa că bebelușul încearcă să se cațere pe balcon, îl atingea cu lăbuțele, astfel încât să-l determine să se îndepărteze de locul periculos. Cum bebelușul nu părea intimidat, pisica i-a blocat complet accesul cu propriul trup, scrie Daily Mail. În cele din urmă, cel mic renunță și se întoarce în apartament. Pisicile devin extrem de protectoare cu bebelușii pe care îi privesc ca pe niște pisoi neajutorați.

În 2015, o pisică pe nume Marsha a salvat viața unui nou-născut abandonat. Felina s-a urcat în cutia în care fusese lăsat bebelușul, ținându-i de cald. Mai mulți localnici au descoperit copilul, fiind alertați de mieunatul pisicii. “Bebelușul stătea de câteva ore în frig și, datorită Mashei, este în afara oricărui pericol”, au declarat localnicii dintr-un oraș din Rusia.

Sursa: Observator

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *