Român arestat în Spania, după ce și-a bătut iubita până a umplut-o de sânge

Românul implicat în acest caz are 37 de ani și este cunoscut cu antecedente penale.

Iubita românului a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Incidentul s-a produs în urmă cu câteva zile, când bărbatul a venit extrem de nervos acasă și și-a luat iubita la bătaie.

Conform Las Provincias, bărbatul i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnul în figură, iar tânăra a încercat să se refugieze prin casă.

În cele din urmă, tânăra a reușit să se baricadeze în balcon, în lenjerie intimă și cu fața plină de sânge, și a început să ceară ajutor vecinilor.

Vecinii românilor au solicitat intervenția de urgență a unui echipaj de poliție, iar oamenii legii l-au găsit pe românul de 37 de ani extrem de agitat.

Bărbatul le-a spus polițiștilor că tânăra s-a rănit la față pentru că a căzut. Femeia a strigat la polițiști că “el m-a lovit. Iată cum arăt! Vrea să mă omoare”.

Românul a fost condus la secția de poliție și a primit mandat de arestare preventivă. Femeia a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

O altă persoană care locuia cu cei doi români a reușit să se adăpostească de furia bărbatului într-una dintre camere. Le-a spus polițiștilor că nu a văzut nimic, dar că a auzit strigătele de disperare ale tinerei.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected]

CITEȘTE ȘI: Închisoare pentru un român care a forțat două tinere să activeze ca dame de companie în Spania; Un șofer român s-a răsturnat cu duba în apropiere de granița Spaniei cu Portugalia

Sursa: Observator

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *