Noi detalii despre criminalul de la catedrala din Nisa. Cum arată atacatorul şi când a ajuns în Franţa

Autorităţile au reuşit să îl identifice pe criminal după ce au descopert mai multe documente făcute la Crucea Roşie din Italia care atestau că este luat în evidenţă, pe data de 20 septembrie. Acesta a ajuns in decurs de două săptămâni în Bari. În momentul în care poliţiştii l-au descoperit pe teritoriul ţării s-a luat decizia să fie deportat.

Citeşte şi: Val de atacuri în Franţa. Un bărbat înarmat cu un cuţit a ucis trei persoane, o femeie a fost decapitată. Un terorist a fost împuşcat

Inculpatul ar fi ajuns pe Coasta de Azur chiar în ziua atacului sau cu o seară înainte, potrivit familiei sale care spune că a recunoscut locul în timp ce a vorbit prin apel video cu băiatul.

„Fratele meu era o persoană prietenoasă şi niciodată nu a arătat semne de extremism (…) El îi respecta pe toţi ceilalţi oameni şi accepta diferenţele dintre ei încă din copilărie”, a spus fratele său mai mare, Yassin.

Citeşte şi: Mărturii şocante despre atacul din Franţa: “Vindeam croissante şi am auzit de o femeie decapitată în biserică. Sunt şocat, încă tremur”

 

Sursa: RomaniaTV

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *