Om de ştiinţă şi fotomodel, ucis cu brutalitate în propria casă. Asasinul i-a tăiat degetul mare de la mâna dreaptă şi l-a luat cu el

Ekaterina Antontseva (34 ani) era biochimist de profesie și lector la Institutul Național Tehnologic din Sankt Petersburg, dar și fotomodel cu jumătate de normă. Cadavrul acesteia, complet dezbrăcat, a fost descoperit de către iubit,care a constatat şocat că tinerei îi fusese tăiat degetul mare de la mâna dreaptă.

Polițiștii consideră că degetul a fost tăiat și luat cu el de ucigaș pentru a putea accesa telefonul victimei și a-și șterge astfel urmele. Biochimista a fost sugrumată sau înăbușită, potrivit anchetatorilor.

Citeşte şi Record de morţi de Covid în Rusia, situaţia devine tot mai gravă. 320 de persoane şi-au pierdut viaţa în ultimele 24 de ore

Ulterior, principalul suspect, identificat ca Artyom, un fanatic al jocurilor pe calculator în vârstă de 36 de ani, a fost reținut de polițiști, după ce au descoperit degetul tăiat al victimei în casa acestuia. Potrivit anchetatorilor, suspectul ar fi folosit degetul pentru ca amprenta acestuia să deblocheze telefonul victimei. După aceea, el a trimis de pe telefon un mesaj șefului de la serviciu al femeii, spunându-i că îi este rău și nu poate veni la muncă. De asemenea, se presupune că a șters și mesajele schimbate între el și victimă.

O teorie ar fi că ucigașul datora femeii bani și s-au certat din cauza acestora. După ce a ucis-o pe fotomodelul om de știință, bărbatul a izolat golurile din ușile și ferestrele apartamentului, pentru ca mirosul cadavrului să nu alerteze vecinii.

Sursa: RomaniaTV

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *