Amendă record pentru un șofer din Suceava care a comis 16 nereguli la regimul rutier

Șoferul din Suceava are numai 20 de ani.

Șoferului din Suceava i-a fost suspendat permisul de conducere pentru patru ani.

Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Povestea a fost semnalată pe pagina oficială de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne, fiind remarcați Ionuț și Mihai, doi polițiști care, alături de colegii lor, au reușit cu greu să-l oprească pe șoferul teribilist înainte ca acesta să pună și alte vieți în pericol.

Șoferul a fost găsit vinovat de comiterea mai multor infracțiuni precum exces de viteză (mult peste 100 de kilometri pe oră în localitate), neoprire la semnalul polițiștilor sau deplasare pe contrasens.

Cum abaterile au fost înregistrate la ore și indicatori, kilometri, diferiți, acestea s-au cumulat, astfel că tânărul șofer a fost găsit vinovat de comiterea a 16 nereguli la regimul rutier.

A fost amendat cu suma amintită, 20.880 de lei, iar permisul de conducere i-a fost suspendat pentru patru ani.

Cu această ocazie, reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne doresc să transmită un nou mesaj: “Vă rugăm să conduceți prudent, pentru a nu vă pune viața în pericol… atât pe a dumneavoastră, dar și pe a celorlalți participanți la trafic”.

CITEȘTE ȘI: Peste 4.500 de români, amendați în ultimele 24 de ore pentru că nu au purtat mască de protecție; Amenzi de peste 120.000 de lei pentru neregulile sesizate la alegerile locale

Sursa: Observator

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *