Doctoriță bătută în Argeș, a fost acuzată că a eliberat adeverințe medicale pentru urna mobilă (Video)

Miza incidentului ar fi fost adeverințele medicale eliberate unor persoane care nu ar fi avut nevoie de ele.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că adeverințele erau justificate.

Scandal în cabinetul unui medic de familie din Bârla, județul Argeș, cu câteva ore înainte de startul votului la alegerile locale 2020. Doctorița a făcut plângere la poliție, acuzând că a fost agresată, din cauza unor adeverițe medicale eliberate pentru urna mobilă.

Mai multe persoane au acuzat-o pe doctoriță că eliberează adeverințe pentru urna mobilă unor persoane care nu ar avea nevoie de ele. Unul dintre scandalagii a sunat la 112.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că adeverințele erau justificate. Au amendat persoana care a sunat la 112 și fac cercetări pentru lovire și amenințare.

Imaginile cu incidentul cabinetul medicului de familie, care a avut loc pe 26 septembrie, au fost făcute publice pe un grup de Facebook de Graziana Pană, farmacist.

“În urma unor informații primite de la anumiți locuitori din satele Urluieni și Mândra, ni s-a adus la cunoștință faptul că în dispensarul din satul Urluieni, dna. Dr. Ghițulescu Rodica(consilier PNL), împreună cu fratele domnului primar (Voicu Liviu), directorul școlii Bârla(Răceanu Adrian-consilier local și candidat pe lista PNL) și Barbu Viorel(șofer microbuz școlar), eliberează adeverințe medicale(în jur de 100), fără a consulta pacienții și fără a fi prezenți aparținătorii familiilor. Aceste adeverințe urmau să fie folosite pentru urna mobilă”, este mesajul postat de farmacistă pe grupul Info Bârla.

Ce spune IPJ Argeș

Poliţiştii argeşeni efectuează cercetări pentru împiedicarea exercitării drepturilor electorale, în urma unui incident produs într-un cabinet medical din comuna Bârla.

Potrivit primelor concluzii ale verificărilor, mai multe persoane au pătruns în cabinetul medicului de familie şi şi-au însuşit adeverinţe medicale ce urmau să fie depuse la Biroul Electoral, pentru exercitarea dreptului de vot.

“Se efectuează cercetări pentru loviri şi alte violenţe şi împiedicarea exercitării drepturilor electorale. (…) La finalizarea cercetărilor, cauza va fi înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, subcomisar Mădălina Epure.

Sursa: Observator

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *