Alegeri locale 2020. Bătaie între două femei, în fața unei secții de votare din Caraș-Severin (Video)

Una dintre protagonistele incidentului este soția candidatului PNL la primăria din Zorlentu Mare.

Peste 400 de oameni stau la coadă în fața unei secții de votare din localitate, iar sătenii spun că sunt ”flotanți” aduși de candidatul PNL.

Acolo, încă de la primele ore ale dimineții peste 400 de persoane așteaptă la coadă să voteze. Satenii spun că nu cunosc nici 10% dintre toți cei care își așteaptă rândul la vot. Ba mai mult, ei spun că ”sunt flotanții” aduși de contracandidatul actualului primar, Isfan Ion Marius, ce candideaza din partea PNL.

Sătenii spun că Isfan ar fi dat cate 200 de euro flotanților ca să îl voteze, în defavoarea actualului primar, de la PSD, care își dorește un nou mandat.

Peste 19 milioane de români cu drept de vot sunt aşteptaţi în secțiile de votare unde vor primi 4 buletine de vot: pentru primar, consiliul local, președintele consiliului județean și membrii consiliului județean.

Alegerile de astăzi se desfăşoară în condiţii speciale din cauza pandemiei de Covid-19. Autorităţile au adoptat mai multe măsuri pentru a preveni răspândirea bolii infecţioase.

Citește și: Nicușor Dan: Am votat cu mare sete, am votat ca să scoatem din Primaria Capitalei caracatita de interese Alegători supravegheaţi ilegal în cabinele de vot, la o secție de votare din Dolj

Sursa: Observator

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *