Alegeri locale 2020. Bărbat din Dolj filmat când oferă bani unui tânăr pentru a-i influența votul (Video)

Bărbatul de 28 de ani a fost filmat în timp ce oferă o sumă de bani unui alt bărbat, pentru a-l determina pe acesta să voteze un anumit partid politic.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Incidentul s-a petrecut duminică dimineață, la Coşoveni, în județul Dolj.

Polițiștii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 28 de ani, din comuna Coşoveni, a fost observat în timp ce oferea o sumă de bani unui alt bărbat, pentru a-l determina pe acesta să voteze un anumit partid politic.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea clarificării stării de fapt, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de coruperea alegătorilor.

Peste 19 milioane de români cu drept de vot sunt aşteptaţi în secțiile de votare unde vor primi 4 buletine de vot: pentru primar, consiliul local, președintele consiliului județean și membrii consiliului județean.

Alegerile de astăzi se desfăşoară în condiţii speciale din cauza pandemiei de Covid-19. Autorităţile au adoptat mai multe măsuri pentru a preveni răspândirea bolii infecţioase.

Citește și: Alegeri locale. Bătaie între două femei, în fața unei secții de votare din Caraș-Severin (Video) Alegători supravegheaţi ilegal în cabinele de vot, la o secție de votare din Dolj

Sursa: Observator

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *