Alegeri locale 2020. Traian Băsescu: Dacă liberalii pierd Primăria Capitalei, Ludovic Orban rămâne fără serviciu

“Nu aş spune că sunt neaparat bizare cerinţele Gabrielei Firea, in conditiile in care suntem in pandemie si in condiţiile in care vedem ca politia opreste in fiecare seara tineri care au consumat droguri.

Intr-o lume care a facut din droguri un mod de viata, cred că este normal. 

Sunt doua tipuri de teste pentru consumul de droguri: unul se poate face chiar in platou. Nu ai nevoie de alte complicatii. Testul pe care il face politia este unul informativ. Daca vrei sa ai un test complet, îl faci pentru vreo sase tipuri de droguri. Poti sa cumperi pachetul intreg.

Eu mi-am cumparat pachetul

Doamna Firea a sperat că noi o sa refuzam aceasta umilire. Eu nu o consider umilire. Am făcut ambele teste”, a spus Traian Băsescu la România TV. 

Reamintim că primarul general Gabriela Firea spune că va participa la dezbateri cu contracandidații săi la Primăria Capitalei dacă aceștia “prezinta public testele covid si antidrog la zi”.

Traian Băsescu a făcut precizări şi referitoare la zvonurile că se va retrage din cursă pentru a câştiga Gabriela Firea. 

“În ceea ce priveşte zvonurile ca in ultima clipă băsescu se retrage e o prostie. In primul rand voturile nu le ai în traistă şi nu le poti muta. Niciodata nu am cumparat sau vandut voturi. Nu o sa o fac acum pentru nimic in lume”, a mai spus Traian Băsescu. 

“Nicuşor Dan va câştiga pe muchie, dacă va câştiga. Sunt şanse mari să piardă. Daca liberalii pierd Primaria capitalei, in urmatoare săptămână Ludovic Orban iar rămâne fără serviciu. Pentru că eu nu-l voi ierta. Voi contribnui la prăbuşirea lui. Dacă a făcut o socoteală atât de proastă încât dreapta va pierde Primăria Capitalei pentru a N-a oară…”, a spus Traia Băsesacu.

Sursa: RomaniaTV

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *