Simona Halep – Jasmine Paolini LIVE VIDEO ONLINE Digi Sport. Încep emoţiile la Roma

Simona Halep – Jasmine Paolini LIVE VIDEO ONLINE Digi Sport. Meciul dintre Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, şi italianca Jasmine Paolini, locul 99 WTA, beneficiară a unui wild card, va avea loc, miercuri, în turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Roma.

Simona Halep – Jasmine Paolini LIVE VIDEO ONLINE Digi Sport 2

Această partidă este a doua pe arena Pietrangeli, după întâlnirea dintre Danka kovinici din Muntenegru, locul 86 WTA şi Belinda Bencic din Elveţia, locul 10 WTA, care începe al ora 12.00.

Simona Halep este direct acceptată în manşa a doua a competiţiei şi nu s-a mai întâlnit cu Paolini. 

Simona Halep – Jasmine Paolini, în direct la Digi Sport 2

“E greu să am așteptări de la acest turneu pentru că totul s-a schimbat e altă perioadă a anului. După o lungă perioadă de stat fără turnee, este mai dificil, dar mă bucur tare mult că sunt aici și că pot să joc niște meciuri și că pot să fac tot ceea ce pot eu mai bine ca să le câștig”, a spus Halep pentru Digi Sport.

Tot marţi, în al doilea meci de pe terenul 2, perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer dă piept cu cuplul Wesley Koolhof/Nikola Mektici (Olanda/Croaţia), în primul tur al probei de dublu. Prima partidă, tot de dublu masculin, pe acest teren începe la ora 12.00.

Raluca Olaru şi germana Anna-Lena Friedsam evoluează, tot miercuri, cu echipa Miyu Kato/Sabrina Santamaria (Japonia/SUA), în optimi, la dublu feminin. Meciul este al doilea de pe terenul 3, după o altă întâlnire de dublu feminin, care începe la ora 12.00.

Favorita a numărul 2 este sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 3 WTA. Pe partea inferioară a tabloului mai sunt prezente, printre altele, ucraineanca Elina Svitolina, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 4, olandeza Kiki Bertens, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 5, şi sportiva elveţiană Belinda Bencic, locul 10 WTA şi cap de serie numărul 6.

Americanca Serena Williams, locul 8 WTA, s-a retras de la turneul de la Roma, care începe luni, invocând o accidentare. Nici câştigătoarea US Open, japoneza Naomi Osaka, locul 9 WTA, nu va fi prezentă la Foro Italico.

Sursa: RomaniaTV

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *