Observator Update, 16 septembrie, ora 10:00: Mai multe îmbolnăviri în școli

Se înmultumesc și îmbolnăvirile din școlile din toată țara.

În Timișoara sunt patru profesori infectați.

A început școala și nu prea…copiii de acasă se plâng că e conexiunea proastă. Profesorii din clasă, că nu pot să le arate și ce scriu pe tablă sau să îi verifice pe cei de acasă. Dincolo de asta, sunt școli care au anunțat părinții oficial că până la 1 octombrie nu vor reuși să facă un sistem funcțional online.

Dincolo de asta, se înmultumesc și îmbolnăvirile din școlile din toată țara. În Timișoara, de exemplu, sunt patru profesori infectați. În Suceava, doi directori și o profesoară au fost testați pozitiv la liceul pedagogic. Acum, toată școala e în izolare.

În București, un angajat al Inspectoratului Școlar a fost confirmat aseară, așa că ancheta epidemiologică este în desfășurare. Așteptăm vești de la Directia de Sănătate Publică, cu o centralizare astăzi, după prânz.

Şi în tot acest haos, în care părinţii nu ştiu nimic, elevii nici atât, la Minister e program de voie. Doi secretari de stat care se ocupau de problemele şcolilor au intrat în concediu. Şi nu orice fel de concediu. Vor să aibă timp de campanie electorală.

Monica Anisie, ministrul Educaţiei: Așa cum ştiti, secretarul de stat pentru învăţământul universitar, dar și un alt secretar de stat şi-au luat concediu de odihnă pentru a desfășura alte activități, având în vedere că suntem în campanie electorală.

Sursa: Observator

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *