Irina Rădulescu, fiica marelui actor Dem Rădulescu: “Când aud că sunt fiica lui, oamenii se uită la mine ca la sfintele moaşte”

Irina, fiica lui Dem Rădulescu şi a actriţei Adriana Şchiopu, a urmat aceeaşi carieră ca şi părinţii ei, dar spune că aceştia nu au presat-o niciodată în această direcţie. Tânăra în vârstă de 33 de ani a dezvăluit că lumea îi poartă tatălui său atât de mult respect, iar acest respect se răsfrânge şi asupra ei, oamenii purtându-se cu ea ca şi cu “sfintele moaşte”. 

„După ce tata n-a mai fost, asta a fost bucuria, de a-l redescoperi ca actor pentru că în primul rând el a fost tata. Și a fost cel mai bun rol al lui! Apoi l-am descoperit ca actor și a fost un mod de a crea o punte între mine și el, care nu mai era fizic. E un moment binecuvântat că după 20 de ani încă este lume care când aude de el se uită la mine ca la sfintele moaşte, deşi eu n-am niciun merit, şi este cea mai mare binecuvântare că acest om a lăsat ceva în urma lui’, spune Irina.

Citeste si Imagini incendiare la Ferma. Camerele au surprins totul, audienţele au sărit în aer VIDEO

Fiica marelui actor a dezvăluit faptul că tatăl său era tare fericit că în viaţa lui existau soţia şi fiica lui.

„Tata era foarte bucuros cu noi, cu mine şi cu mama. El în afară de meserie şi de noi nu avea nevoie de nimic altceva. Se bucura cu noi. Era atât de fericit şi de împlinit în momentele cu noi(…). Un om extraordinar de sensibil’ , a spus fiica lui Dem Rădulescu pentru sursa citată.

Sursa: RomaniaTV

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *