Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi MIERCURI 2 SEPTEMBRIE 2020! Simti fiori? E Luna plina in Pesti

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Prea multi oameni pot ridica solicitari asupra timpului tau azi. Unii poate au o problema serioasa si chiar au nevoie de asistenta ta, insa altii au treburi pe care si le pot rezolva singuri. Foloseste-ti intuitia sa iti dai seama de diferenta, pentru ca nu vei fi in stare sa ii ajuti pe toti. O prietena ar putea avea nevoia cea mai urgenta. Daca poti ajuta pe cineva, ajut-o pe ea.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Ar putea sa fie nevoie sa termini o munca creativa azi. Daca esti implicat profesional in a scrie, este cazul sa te ocupi de asta. Ar putea insa sa iti fie greu sa o faci din cauza membrilor familiei si musafirilor care te tin departe de concentrare. Cel mai bine este sa iti dedici timp in liniste pentru a te dedica oricarei munci creative.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Ce se intampla in comunitatea ta azi care atrage multimi ? O parada ? Un festival de vreun fel ? Unii prieteni ar putea dori sa mergi cu ei. Poate crezi ca esti ocupat, insa una sau doua ore de iesire nu are ce sa iti strice. Ia-ti timp in aer liber printre oameni, chiar si intr-un parc. Chiar e timpul de relaxare si distractie. Vei cunoaste oameni interesanti.

CITEŞTE ÎN CONTINUARE PE SFATULPARINTILOR.RO

Sursa: RomaniaTV

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *