Duduienii și clanul Rinu dau explicații la Serviciul Omoruri de la Poliția Capitalei

Mai mulți membri ai clanurilor Duduianu și Rinu dau explicații la Poliția Capitalei.

Richard Gheorghe Emanuel, zis şi Piticu, a fost reținut pentru omor, apoi arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Interlopii bucureșteni sunt aşteptaţi să ofere detalii şi explicaţii privind conflictul în urma căruia a fost omorât Florin Mototolea.

Ieri, Nicuşor Bratu, zis și Elvis Pian, fratele lui Emi Pian a lansat acuzații grave, după înmormântarea liderului Duduienilor. Tânărul a spus că fratele lui a fost asasinat la comandă și că poliția trebuie să facă dreptate.

Reamintim că Emi Pian a fost ucis în noaptea de 3 spre 4 august, pe o stradă din Giulești, sectorul 6, în urma unui conflict cu membri ai grupării Rinu, din Chitila.

Pian a fost înjunghiat de mai multe ori, a fost dus la spital de fiul lui, însă hemoragia a fost prea puternică.

Liderul Duduienilor a fost declarat decedat marți, în jurul orei 5.00, la două ore după ce a fost dat primul apel la numărul de urgență 112.

Cel care l-ar fi înjunghiat pe Pian, și el rănit în timpul răfuielii, a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar de Urgență Elias.

La 72 de ore de la crimă, Richard Gheorghe Emanuel, zis şi Piticu, a fost reținut pentru omor, apoi arestat preventiv pentru 30 de zile.

“Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viaţă, a vrut să îmi cureţe viaţa! Nu l-am omorât eu”, a spus tânărul de 26 de ani când a fost dus la audieri.

Nu asta le-a zis şi anchetatorilor. În faţa lor, a povestit pas cu pas filmul serii şi a recunoscut crima. S-ar fi apărat.

În seara crimei, de la un împrumut la jocul de barbut, scandalul a degenerat, iar Piticu ar fi fost tăiat şi pus la pământ de oamenii lui Emi Pian. Atunci l-ar fi înjunghiat pe interlop, cu lovituri haotice cu un cuţit.

Cercetările în acest caz sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Citește și: Tânărul care l-ar fi ucis pe Emi Pian a făcut primele declarații: “Au vrut să-mi curețe viața” (Video) Fratele lui Emi Pian, furios după înmormântare: “A fost premeditat tot! Când am ajuns acolo, era mort” (Video)

Sursa: Observator

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *