Carmen Vasilescu, o tânără din Craiova care împlinește vise în ciuda dificultăților

Carmen Vasilescu, un exemplu de tărie de caracter

Cu greu, singură, transformă problemele în aventuri

Am găsit-o pe Carmen la cumpărături, însoţită de mama ei. Şi-a deschis inima şi ne-a vorbit cu pasiune despre ceea ce face: îndeplineşte vise. Pe ale ei şi pe ale altora.

Carmen Vasilescu: Fiind PR am acordat mereu şansa artiştilor şi “no name”, artiştilor care au dreptul de a-şi îndeplini şi ei visele. Am vrut să-i tratez cu egalitate că să fiu și eu tratată la fel. Fiecare om are un suflet, iar trupul, carapacea, mai puţin contează. Contează sufletul şi ceea ce ai de transmis. De la suflet la suflet.

Tânăra mărturiseşte că puterea și-o ia din iubire. Din ce oferă și ce primește de la cei care ii sunt alături încă din prima zi.

Vasilescu Maria, mama tinerei: E de un optimism debordant. Nu poţi să stai nici trist în prezenţa ei. Ea e tot timpul în acţiune, tot timpul are ceva de făcut, este un berbec foarte încăpăţânat. Nu se lasă până nu obţine ce vrea.

Pentru Carmen viaţa e un carusel de întâmplări frumoase şi unice. Joacă teatru, călătoreşte, organizează evenimente, călăreşte; nimic nu o poate opri. Îi molipseşte pe toţi din jur cu pofta ei de viaţă şi de aventuri.

A urcat pe podiumurile festivalurilor de modă şi a cântat alături de artişti celebri.

Carmen şi-ar dori ca oamenii să nu se mai împiedice de propriile frici şi să înţeleagă că singurele limite sunt cele pe care şi le impun singuri.

Carmen Vasilescu: Dincolo de stresul ăsta zilnc şi chiar şi de situaţia asta cu coronavirus, putem să trăim viaţa, putem să ne îndeplinim visele.

Carmen este dovada vie că fiecare poate realiza lucruri măreţe atunci când mintea şi sufletul sunt libere.

Sursa: Observator

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *