Româncă din Italia, hărțuită de un tunisian care s-a încuiat în casa ei și a refuzat să mai plece

Bărbatul de 33 de ani a fost arestat de polițiștii din Terni, Umbria, după ce românca a depus plângere împotriva lui.

Tunisianul avea numeroase antecedente penale, printre care vătămare corporală, ultraj și asociere cu persoane implicate în traficul de droguri.

Bărbatul, care a fost arestat de polițiștii din Terni, Umbria, a început să o hărțuiască pe româncă încă din luna iulie a anului trecut, ajungând să înfăptuiască asupra ei chiar și agresiuni fizice.

La un moment dat, tunisianul a pătruns în locuința femeii și, după ce i-a furat cheile, s-a încuiat în casa ei și a refuzat să mai plece

Românca a chemat poliția, care a descoperit că tunisianul avea numeroase antecedente penale, printre care vătămare corporală, ultraj și asociere cu persoane care fac trafic de substanțe interzise, scrie Corriere dell’Umbria.

Tunisianul a fost arestat, ordinul de arest preventiv fiind emis de judecătorul de instrucție Simona Tordelli, la cererea procurorului Camilla Coraggio.

Citește și: Raed Arafat avertizează: Dacă nimeni nu vrea să creadă, medicii vor ajunge să decidă cine rămâne în viață și cine nu O româncă ce a furat 6.000 de euro în Ajunul Crăciunului, anul trecut, prinsă în Italia

Sursa: Observator

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *